Fabrika Ayarlarına Sıfırlama
Fabrika ayarlarına sıfırlama tüm yapılandırmayı siler ve cihazı orijinal durumuna döndürür. Buna KNX ayarların ve yapılandırıldıktan sonra KNX Secure ile Uzaktan Erişim kurulumun (Cloud Interface ve varsa Erişim Belirteçleri) dahildir.
DANGER
Fabrika ayarlarına sıfırlama geri alınamaz. Yedeklemek istiyorsan önce yapılandırmanı dışa aktar: Sistem Ayarları'ndaki Configurations altında Export'u kullan.
Yöntem 1: Web Interface Üzerinden
- Web Interface'i aç.
- Sistem Ayarları'nda Actions'ı aç.
- Factory Reset'e tıkla.
Yöntem 2: Cihazdaki Düğme Üzerinden
Power LED mor renkte yanıp sönmeye başlayana kadar cihazdaki Reset Düğmesine 10 saniye basılı tut, ardından bırak.
| LED | Anlam |
|---|---|
| 🟣 Yanıp Sönüyor | Sıfırlamaya hazır, işlem için düğmeyi bırak |
| 🟣 Sabit | Cihaz sıfırlanıyor |
Fabrika Ayarlarına Sıfırlama Sonrası
- Cihaz varsayılan ağ ayarlarına döner (DHCP etkin Ethernet bağlantısı).
- KNX ayarların ve Uzaktan Erişim yapılandırman kaldırılır.
- KNX Secure'u yeniden kurman ve Cloud Interface'i yeniden etkinleştirmen gerekir. Uzaktan Erişimi Etkinleştirme sayfasına bak.